search
Eerste blik op laatste seizoen 'Agents of SHIELD'!
Series / Foto's

Eerste blik op laatste seizoen 'Agents of SHIELD'!

Eindelijk een foto van de laatste avonturen van Phil Coulson en zijn team.

Nog maar één seizoen en dan is Agents of SHIELD voorbij. Marvel heeft nu dan eindelijk een blik vrijgegeven op dat laatste en zevende seizoen. Een deel van het team bevindt zich in de jaren dertig, zoals het vorige seizoen ook het geval was.

Op onderstaand beeld zie je de personages Daisy Johnson / Quake, Director Alphonso Mackenzie, Deke Shaw en een LMD van voormalig SHIELD-baas Phil Coulson. Samen loopt het viertal over de drukke straten van New York City uit de jaren negentiendertig. Heel veel laat de foto niet zien, behalve een bevestiging dat dit seizoen trouw blijft aan het tijdreis-element van vorige reeksen.



Terug in de tijd
Actrice Chloe Bennet vertelde in het verleden al eens dat dit seizoen ook terug in de tijd reist. "Dus het hele doel is om terug te komen waar we waren," vertelde Bennet over deze reeks. "Dat betekent dat we een boel tijden gaan zien en wie weet waar we uiteindelijk heen gaan."

Lees ook: Disney+ scoort verrassend goed met deze serie

"Maar voor fans die al die tijd hebben meegeleefd, wordt dit iets heel, heel leuks. Als je zes seizoenen en vele uren aan televisie hebt gemaakt, dan denk je dat het heel moeilijk is voor de schrijvers om iets goeds te maken. Maar dat is gelukt. Seizoen zeven is echt heel leuk". En in de zomer van 2020 te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen