'The Mandalorian' seizoen 2 al snel op Disney+; bekijk het eerste monster!

'The Mandalorian' seizoen 2 al snel op Disney+

In 2020 verschijnt seizoen 2 al op Disney+.

Bram de Groot, 28 december 2019 om 12:21

Het eerste seizoen van The Mandalorian staat sinds gisteren compleet op Disney+. Dit betekent voor de bingers onder ons dat ze met de serie kunnen starten. Degenen die al met veel plezier naar seizoen 1 hebben gekeken, kunnen nu gaan uitkijken naar het einde van 2020.
Showrunner Jon Favreau heeft vrijdag via Twitter onthuld dat het tweede seizoen van The Mandalorian in het najaar van 2020 verschijnt. Favreau, die al gestart is met de productie van het volgende seizoen, plaatste ook een ontwerp van een nieuw te verschijnen monster, een 'Gamorrean Guard'. Het onderstaande ontwerp laat echter wel een wat oudere Gamorrean Guard zien dan in Return of the Jedi.

Lees ook: Is er een connectie tussen 'The Mandalorian' en 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?Lees ook: 'Jon Favreau is als 'Star Wars'-bedenker George Lucas'

SPOILERS!!! Wat te verwachten? SPOILERS!!!
In het nieuwe seizoen keren we uiteraard terug naar het avontuur van Din Djarin a.k.a. de Mandalorian en zijn "zoon" The Child a.k.a. Baby Yoda. Ze gaan op zoek naar de ouders of thuisplaneet van The Child. Dit zou dus zomaar kunnen betekenen dat we in seizoen twee heel wat meer komen te weten over het onbekende Yoda-ras.

Bron: Jon Favreau

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws