Michonne op nieuwe foto 'The Walking Dead': gaat ze het overleven?

Michonne op nieuwe foto 'The Walking Dead'

Het personage vertrekt straks.

Jim Pedd, 2 januari 2020 om 12:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het jaar is pas net begonnen, of we zien al een nieuwe blik op The Walking Dead. AMC heeft via TVline een eerste foto vrijgegeven van het tiende seizoen, de tweede helft. Daarin nemen we straks afscheid van Michonne en precies haar zien we op deze foto.
Op het beeld zien we Michonne en Virgil, die op een marinebasis op een eiland zoeken naar wapens. Ze willen die wapens gebruiken om de oorlog tegen de Whisperers en hun Walkers te stoppen. Maar dat vereist nogal wat werk. Sowieso weten we niet of Michonne dit avontuur wel overleeft, of dat ze de eindstreep niet gaat halen. Het is namelijk niet bekend in hoeveel van de afleveringen ze nog te zien is.Overweldigend
“Het was overweldigend,” vertelde Danai Gurira recent nog over haar afscheid. “Ik bedoel, we hebben het er nog niet over gehad, maar het was overweldigend om al die liefde te voelen.” Haar vertrek leidt mogelijk tot een nieuwe plek voor Michonne; het personage schijnt namelijk te verschijnen in de drie films die rond Rick Grimes gepland staan.

Lees ook: Deze aflevering van 'The Walking Dead' vonden publiek en critici het slechtst

Als dat zo is, dan wordt het TWD-universum hoe dan ook nog altijd interessant de komende tijd.

Bron: TVLine

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Michonne, Danai Gurira

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws