Draait Star Wars-serie 'Cassian Andor' om een kind?

Opvallende omschrijvingen van personages wijzen daar wel op.

Jim Pedd, 02-01-2020 11:20

Er zijn personageomschrijvingen van de serie Rogue One gelekt. Die is straks op Disney+ te zien en lijkt nu het oorsprongsverhaal van de populaire rebel te gaan vertellen. Het moet wel een succes worden, gezien de status van The Mandalorian op dit moment.
Een van de belangrijkste personages heet nu Mundo en is tussen de negen en dertien jaar oud in de serie. Het is een Latijns-Amerikaanse man, met een volle bos bruin haar en grote ogen. Dan is er Cinta, een jonge vrouw van 5 tot 7, die er bijna hetzelfde als Mundo uit moet zien.

Lees ook: Eerste details 'Star Wars: Rogue One'-serie

Jonge versies?
Tussen de regels door, lezen er in die omschrijvingen dat het gaat om een jonge versie van Cassian Andor, om wie deze serie gaat draaien. In de film Rogue One vertelde hij Jyn Erso dat hij al sinds zijn zesde tegen het Keizerrijk vecht. Het is dus prima mogelijk dat we het personage vanaf zijn kindertijd gaan zien.

Lees ook: Bijna was de 'Rogue One'-serie geschrapt

We weten ook dat Cassian de nodige trauma's heeft moeten verwerken en dat zou kunnen betekenen dat zijn jonge zusje dood gaat. Wie weet volgen we in elk geval straks een kind in deze Star Wars-serie.

Bron: Theilluminerdi

Lees meer over: Star Wars, Rogue One, Cassian Andor

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam