search
Deze aflevering van 'The Walking Dead' vonden publiek en critici het slechtst
Series / Nieuws

Deze aflevering van 'The Walking Dead' vonden publiek en critici het slechtst

Deze speciale aflevering scoort zowel bij het publiek als critici het slechtst.

Een aflevering van seizoen vijf van The Walking Dead spin-off Fear the Walking Dead wordt door zowel critici als fans gezien als de slechtste van beide series tot nu toe. Kijkers besloten wat de tien beste en tien slechtste afleveringen van het moederschip waren en deden dat ook met de spin-off.

Geen enkele aflevering van de twee series scoorde zo slecht als Channel 5. De aflevering kreeg slechts een 4,8 van de 10 en scoort daarmee echt niet goed. Ter vergelijking: de slechtst scorende aflevering van TWD is Swear en had een 4,6. Dat is aflevering zes van seizoen zeven. De best scorende is van seizoen zes, aflevering negen, met een 9,7: No Way Out.

Lees ook: Dood stuntman 'The Walking Dead' was te voorkomen?

Slechtste van Fear
Swear is de enige aflevering van TWD die minder dan een zes scoort. Dat geldt niet voor Fear the Walking Dead, dat maar liefst vier afleveringen heeft die onder dat cijfer belanden. Ook opvallend: het zijn er allemaal uit seizoen vijf van de serie. Dat is ook het slechtst ontvangen seizoen van de show tot nu toe, met slechts een score van 55% op Rotten Tomatoes.

Lees ook: Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?

Dat is ook het enige seizoen in de serie die als Rotten bestempeld is op de recensie-site. Extra opvallend: de aflevering Channel 5 is ook volgens critici de slechtste van de serie en daarmee unaniem slecht ontvangen.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 7 en 8 zijn de slechtste van de serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen