Disney+ onthult nieuwe series!

Disney+ onthult nieuwe series!

Een overzicht van de nieuwe content op Disney+

Bram de Groot, 02-01-2020 08:10

Ben jij na het afronden van The Mandalorian nog steeds abonnee van Disney+? Dan ben je vast extra benieuwd naar wat de betaalzender komende maanden, en daarna, te bieden heeft. Via een promovideo van zo'n minuut krijg je een blik op wat de huismuis allemaal online zet in 2020.
En die content lijkt toch nog een beetje summier, aangezien een groot gedeelte van de genoemde titels uit de bioscoop vandaan komen. Denk dan aan The Lion King en de nieuwste Star Wars-film. En de grootste series verschijnen pas vanaf Q3. Wat betreft nieuwe series, hieronder na de video een overzicht!


Twee Marvel-series
Zoals reeds gemeld op SerieTotaal verschijnen er in 2020 niet één, maar twee Marvel-series met ten eerste The Falcon and the Winter Soldier en daarna WandaVision. Het lijkt erop dat Disney toch graag snel nieuwe content ziet van Marvel en daarom de productie van de series een prioriteit geven. Vermoedelijk is Falcon in augustus te zien, WandaVision volgt later.

Lees ook: Disney+ onthult dat Marvel-serie 'WandaVision' dit jaar verschijnt!

Vervolg op The Mandalorian
Dit jaar verschijnt zoals eerder onthuld door showrunner Jon Favreau het tweede seizoen van de hitserie The Mandalorian. We krijgen dus eerst een nieuw seizoen rond Mando en Baby Yoda voordat de series rond Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi debuteren. In het najaar op Disney+.

Diary of a Future President
Ook nieuw in 2020 is de serie Diary of a Future President. Dit is een komedieserie rond de 12-jarige Elena die president van Amerika wil worden. Het verhaal gaat over haar belevenissen op school en met haar vrienden en familie. Haar dagboek speelt een belangrijke rol in haar leven. In 'flashforwards' zien we hoe de volwassen Elena haar ambities nastreeft. Al vanaf 17 januari wekelijks een nieuwe aflevering.

High School Musical: The Musical: The Series
Met de lancering van Disney+ in november 2019 verscheen het eerste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series, gebaseerd op de gelijknamige films. In 2020 verschijnt een tweede seizoen, waarschijnlijk richting het einde van het jaar.

Lizzie McGuire
In deze revival keert Hilary Duff terug als een dertigjarige Lizzie McGuire die haar avonturen beleeft in New York.

Star Wars: The Clone Wars
In februari debuteert op Disney+ het zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars. Dit wordt gelijk ook het laatste seizoen van de Star Wars-animatieserie die in 2008 startte op Cartoon Network en een zesde seizoen kreeg op Netflix.

Muppets Now
En als laatste verschijnt ook de 'Short Series' Muppets Now. Dit wordt een reeks afleveringen met geïmproviseerd situaties met de poppen. Een startdatum is nog onbekend.

Bron: Disney

Lees meer over: Muppets Now, Star Wars The Clone Wars, High School Musical The Musical The Series, Diary of a Future President, The Mandalorian, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision

Populair nieuws