Disney+ onthult dat Marvel-serie 'WandaVision' dit jaar verschijnt!

Marvel-serie 'WandaVision' dit jaar op Disney+

Naast Falcon ook WandaVision dit jaar op Disney+.

Bram de Groot, 1 januari 2020 om 20:02

In 2020 gaat Disney+ verder met het verrijken van de beschikbare content bestaande uit films en series. De nieuwe streamingdienst heeft nu een video onthuld waarin een vooruitblik te zien is op wat er dit nieuwe jaar online wordt gezet!
Naast de bekende blockbusters en heel wat Disney+ Original Series, onthult de video ook dat niet alleen de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier in 2020 online komt, maar ook WandaVision. En dit is natuurlijk leuk om te horen voor de fans. Check hieronder de video 'What's Coming to Disney+ in 2020':


Twee van de acht Marvel-series
Er verschijnen dus twee Marvel-series in 2020 wat zomaar zou kunnen betekenen dat in 2021 er nog meer verschijnen. Naast The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision kondigde Marvel Studios ook de live action-series Loki, Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk, Moon Knight en de animatieserie What if...? aan. Mogelijk verschijnen deze zes series allemaal in 2021.

De helden Wanda Maximof en Vision worden gespeeld door de acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany en hen zag je al in verschillende films in het Marvel Cinematic Universe.

Lees ook: Na S.H.I.E.L.D. nu ook S.W.O.R.D. in Marvel-wereld via 'WandaVision'

Bron: Disney

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws