Dracula naar Marvel-serie 'Moon Knight'?

Dracula naar Marvel-serie 'Moon Knight'?

Weer een gerucht rond de spannende MCU-serie.

Jim Pedd, 2 januari 2020 om 07:08

Het schijnt dat niemand minder dan Dracula te zien zal zijn in Marvel-serie Moon Knight. De show begint eind dit jaar met opnames en we hoorden al eens dat de serie een plek had voor een weerwolf. Nu horen we dat er dus ook een andere legendarische mythische figuur langskomt.
Dracula zou volgens Daniel Richtman in de serie verschijnen om het publiek een beetje op te warmen voor Blade. Die vampier krijgt in Phase 5 van het MCU een belangrijke rol. Hoe we Dracula ontmoeten en of hij een schurk is, weten we helaas niet. Mocht het kloppen, dan is de kans groot dat Dracula het verbindend weefsel gaat vormen tussen Blade en Moon Knight.

Lees ook: Marvel lijkt zijn Moon Knight gevonden te hebben

Epische serie
Showrunner Jeremy Slater belooft ons in elk geval een epische serie. “Ik was zeven toen ik mijn eerste Marvel-comic kocht. Dat veranderde mijn leven,” aldus Slater over zijn enthousiasme dat hij deze serie mag maken. “Ik kan je vertellen dat we iets heel speciaals voor je gaan maken. Blijf dus vooral nog even hangen, want Moon Knight komt eraan en het wordt echt heel gaaf!”

Lees ook: Is dit de schurk van Marvels 'Moon Knight'?

Bron: CB

Lees meer over: Moon Knight, MCU, Marvel, Disney Plus, Jeremy Slater, Dracula

Populair nieuws