search
Dit wordt Arrow spin-off 'Green Arrow and the Canaries'
Series / Nieuws

Dit wordt Arrow spin-off 'Green Arrow and the Canaries'

De serie heeft eindelijk een synopsis.

The CW heeft een synopsis vrijgegeven voor Green Arrow and the Canaries, de op een na laatste aflevering van Arrow, die dient als backdoor pilot voor de spin-off rond Katherine McNamara. De serie brengt ook Laurel Lance en Dinah Drake terug en wat schrijvers van Arrow.

En nu krijgen we dus een pilot. Die is op 21 januari te zien en speelt zich af in een nieuwe versie van Star city in 2040. Daarin ontdekt Mia dat haar wereld heel wat mooier is dan het leek. En dat alles bedreigd wordt en ze dus snel actie moet gaan ondernemen.

Lees ook: 'Arrow'-spin-off speelt zich af in 2040!

Living in the Future
Oorspronkelijk had de aflevering vernoemd moeten worden naar een Springsteen-nummer, net als altijd bij de op een na laatste aflevering van een seizoen van deze serie. Dat mocht niet van The CW en dus moeten we het doen met Green Arrow and the Canaries. Nu met synopsis:
Het is 2040 in Star City en Mia Queen heeft alles dat ze maar kan wensen. Maar als Laurel en Dinah ineens weer in haar leven verschijnen, verandert alles. Laurel en Dinah zoeken het slachtoffer van een ontvoering, met directe banden met Mia. En ze hebben haar hulp nodig. Mia weet dat alles zal veranderen, maar kan niet anders dan een held zijn en besluit Laurel en Dinah te helpen de stad te redden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen