search
Populair lied uit 'The Witcher'-serie duikt op in videogame
Series / Nieuws

Populair lied uit 'The Witcher'-serie duikt op in videogame

'Toss a Coin to your Witcher' is duidelijk een lied dat blijft hangen!

Er zijn heel wat verschillende zaken die ons zullen doen herinneren aan het eerste seizoen van The Witcher. Het vele vrouwelijk schoon, de prachtige vechtscènes en... het nummer Toss a Coin to your Witcher!

In de reeks maken we al snel kennis met de vriendelijke bard welke beslist om Geralt of Rivia te volgen op zijn avonturen. Uit deze avonturen haalt de bard inspiratie voor de nummers die hij schrijft. Eén van deze nummers sloeg meteen aan bij het grote publiek en kan dan ook rekenen op een ongelofelijke populariteit. Het moet gezegd; Toss a Coin to your Witcher is inderdaad een leuk, ietwat sprookjesachtig aandoend nummer dat best in je hoofd blijft hangen.

Lees ook: Henry Cavill raakte bijna blind door 'The Witcher'

Videogame
Eerder raakte reeds bekend dat The Witcher 3: Wild Hunt terug kon rekenen op een aanzienlijke, hernieuwde interesse. Ook de voorgaande videogames uit de reeks zijn terug populair. Die populariteit heeft een modder genaamd Hubert Wiza er toe aangezet om het lied Toss a Coin to your Witcher uit de reeks in de videogame te verwerken. Het lied weerklinkt wanneer het personage van de bard op de tafel staat in een taverne. Het bewuste fragment is hieronder te bekijken.



Lees ook: Verschijnt 'The Witcher' seizoen 2 pas eind 2021?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen