Dode Quick Silver terug in 'WandaVision'?

Dode Quick Silver terug in 'WandaVision'?

In Avengers: Age of Ultron ging de broer van Wanda nog dood.

Bram de Groot, 5 januari 2020 om 16:16

In de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron uit 2015 en in een cameo in Captain America: The Winter Soldier (2014) zagen we voor het eerst de Marvel broer en zus Wanda Maximoff (Scarlet Witch) en Pietro Django Maximoff (Quicksilver) in het Marvel Cinematic Universe. In Age of Ultron stierf Quicksilver en nu lijkt hij terug te keren.
In de Disney+ serie WandaVision keren acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany terug als de titelhelden en vermoedelijk zien we ook hun kinderen, Tommy en Billy. Uit een (ondertussen verwijderde) auditievideo die online lekte (via Daniel RPK) praat een van de kinderen over hun oom, en dat moet dan wel Pietro zijn. Uiteraard valt niet te zeggen of het uiteindelijk ook echt gebeurt, maar een eerste aanwijzing is er.

Lees ook: Disney+ onthult nieuwe series!

Aaron Taylor-Johnson
De rol van Quicksilver werd in de films ingevuld door Aaron Taylor-Johnson en hij zal ongetwijfeld terugkeren in de rol mocht Quicksilver een rol krijgen in de miniserie bestaande uit zes afleveringen

Een verschijningsdatum voor WandaVision op Disney+ is er niet, maar deze verschijnt pas na The Falcon and the Winter Soldier. Deze verschijnt naar verluidt in augustus.

Lees ook: Na S.H.I.E.L.D. nu ook S.W.O.R.D. in Marvel-wereld via 'WandaVision'

Bron: Screenrant

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws