Gerucht: Disney+ krijgt meerdere Defenders'-series

Gerucht: Disney+ krijgt meerdere Defenders'-series

Groeit het MCU nog een beetje extra?

Jim Pedd, 7 januari 2020 om 08:08

Je kent Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones en Danny Rand vast nog wel. Het zijn allemaal personages die onderdeel uitmaken van superheldenteam The Defenders. Dat team speelde enkele jaren lang een grote rol op Netflix, toen het bedrijf nog samen werkte met Marvel.
De series op Netflix werden vrij plotseling geannuleerd, toen bleek dat Marvel en Disney aan een eigen streamingdienst werkten. Nu horen we vanuit de site MCU Cosmic dat er meerdere Defenders-projecten ontwikkeld worden voor op Disney+.

Duurt nog even
Voordat je al te enthousiast wordt: het gerucht moet natuurlijk met een grote korrel zout genomen worden. MCU Cosmic is heus niet de best ingelichte site, maar wel eentje doe vaker lekken heeft binnen Marvel-projecten. Nu dus rond de Defenders. En als het klopt, kan het nog even duren voordat de series te zien zijn.

Marvel maakt namelijk heel wat andere series voor Disney+ op dit moment. Op zijn vroegst zullen er pas in 2022 of 2023 Defenders komen. Dat is ook lang genoeg voor Marvel, dat enkele jaren moest wachten nadat de Netflix-deal stopgezet werd, met het maken van nieuw materiaal rond de helden.

Bron: MCU Cosmic

Lees meer over: Marvel, Disney, MCU, Defenders, Daredevil

Populair nieuws