'Doctor Who' krijgt wel heel schokkende twist

'Doctor Who' krijgt een zeer schokkende twist

Dit seizoen wordt nog heel opvallend.

Jim Pedd, 7 januari 2020 om 09:11

Doctor Who heeft een behoorlijk opvallende keuze gemaakt in dit nieuwe seizoen. Lees alleen verder als je de tweede aflevering al gezien hebt, want dit artikel BEVAT SPOILERS.
Vanaf hier kan je dus beter niet verder lezen, als je de nieuwste aflevering - Spyfall: Part Two - nog niet gezien hebt.

Spyfall!
De tweede aflevering zette het verhaal van de Master voort. Toen de Doctor en de Master vochten op de Eiffeltoren, dropte de tweede een behoorlijk grote bom. Gallifrey is verwoest. Alweer. Als de Doctor aan het eind van de aflevering naar haar thuisplaneet reist, komt ze erachter dat het klopt. Terwijl ze weer in haar TARDIS stapt, krijgt ze een holografisch bericht van de Master.

Lees ook: Boosheid over einde Christmas Specials 'Doctor Who'

“Ik moest ze laten boeten voor wat ik ontdekt heb. Ze hebben tegen ons gelogen. De oprichters van Gallifrey. Alles dat ze ons ooit verteld hebben, was een leugen. Wij zijn niet wie we denken, jij of ik.” Het duistere geheim van de Timelords heeft te maken met het Timeless Child, een entiteit die in het elfde seizoen voor het eerst genoemd werd.

Lees ook: Fans 'Doctor Who' dolblij met nieuwe twist

“Het hele bestaan van onze soort is gebouwd op de leugen van The Timeless Child. Zie je het? Het bevindt ons diep in onze geheugens, in onze identiteit.”

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whitaker

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws