'Stranger Things' seizoen 4 komt eerder dan verwacht!

'Stranger Things' S4 komt eerder dan verwacht!

Welke datum precies is nog niet bekend.

Jim Pedd, 7 januari 2020 om 11:19

Netflix wenst iedereen een goed 2020 en heeft meteen bekend gemaakt wanneer de hitserie Stranger Things weer verder gaat. Althans, soort van. Netflix laat namelijk weten dat de serie dit jaar verder zal gaan.
Hieronder kan je de vintage vormgegeven tweet zien waarmee de release in 2020 bekend is gemaakt. De schrijvers laten twee dingen zien: de serie gaat dit jaar nog verder én we verlaten het stadje Hawkins. Waarschijnlijk reist de serie straks de halve wereld rond, want er zit een grote verhaallijn rond de Russen en experimenten met het Upside Down aan te komen.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4: wat we tot nu toe weten!

Vierde seizoen
Dit vierde seizoen wordt vanaf morgen opgenomen. Dan gaan de camera's rollen voor wat volgens de geruchten al het laatste seizoen van de serie van Matt en Ross Duffer gaat zijn. Het is nog niet zeker hoe lang de opnames duren, maar afhankelijk daarvan kan de show eind dit jaar van start.

Lees ook: Premièretitel 'Stranger Things' seizoen 4 onthuld!

De kans lijkt overigens groot dat het vierde seizoen van Stranger Things in december te zien zal zijn. Dan kan Netflix er een echte kerstserie van maken en is er ook die maand weer een echte knaller te zien op de streamingdienst.


Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer

Populair nieuws