Boosheid over einde Christmas Specials 'Doctor Who'

Boosheid over einde Christmas Specials Doctor Who

David Tennant vindt het maar niets.

Jim Pedd, 6 januari 2020 om 10:11

Jarenlang konden we elke kerst genieten van een speciale aflevering van BBC-hit Doctor Who. Dat is echter niet meer zo sinds 2017. Wel kregen we in 2019 een New Year’s Day Special en dit jaar ging de eerste aflevering van het twaalfde seizoen in première op 1 januari.
De serie is dus gestopt met specials en dat is erg jammer. Nu blijkt dat niet alleen de fans dat erg jammer vinden. Ook acteur David Tennant, die de tiende Doctor speelde, vindt het maar niks. Hij en Matt Smith missen dat.

Lees ook: Fans 'Doctor Who' dolblij met nieuwe twist

Geen specials
Tijdens de Wales Comic Con verschenen Tennant en Smith op het toneel om te vertellen over hun tijd bij Doctor Who. Smith vertelde dat hij het alleen al geweldig zou vinden om enkel in Christmas-specials te zien te zijn, omdat het zo “magisch” is om tijdens de feestdagen op televisie te zien te zijn. Waarna Tenant een opmerking maakte dat die er niet meer zijn. “Waarom is dat zo, mensen?” vroeg hij daarna.

Lees ook: Gave cameo in eerste 'Doctor Who'-clip

Showrunner Chris Chibnall heeft dat overigens in 2018 uitgelegd. Volgens hem had de serie simpelweg geen ideeën meer voor een special met de kerst.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Doctor Who, BBC, David Tennant, Matt Smith

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws