Eerste poster Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Eerste poster 'The Falcon and the Winter Soldier'!

De serie is dit jaar nog te zien!

Jim Pedd, 8 januari 2020 om 11:31

Dit jaar nog is The Falcon and the Winter Soldier te zien. De serie gaat op Disney+ in première en moet laten zien hoe het verder gaat met twee van de wat onderbelichte MCU-personages. Vandaag krijgen we een poster van de serie te zien.
De poster toont natuurlijk de hoofdpersonen van de serie, Falcon en de Winter Soldier. De twee helden staan centraal in de serie en moeten het MCU in het klein lanceren. Het gaat dus om een serie waar veel van afhangt, alhoewel fans waarschijnlijk massaal naar de streamingdienst trekken en de show gewoon gaan kijken.Opvolging Captain America
Het plot van de serie is nog niet helemaal bekend. Wel weten we dat de serie gaat draaien om de opvolging van Captain America. Die verdween in Avengers: Endgame na jarenlange trouwe dienst van het toneel en droeg zijn schild over aan Sam Wilson, a.k.a. Falcon. Maar de Amerikaanse regering is het daar niet mee eens en wil een andere Cap, eentje die bekend komt te staan als US Agent.

Lees ook: Alle Marvel series die nu (en volgend jaar) te zien zijn op Disney+

Naar het schijnt wordt dit twistpunt het centrale punt in de serie. In de herfst kan je de serie streamen, wanneer precies weten we helaas nog niet.

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, MCU, Disney Plus, Sebastian Stan, Anthony Mackie

Populair nieuws