In 'The Walking Dead'-films gaat het verhaal van Rick verder

In 'TWD'-films gaat het verhaal van Rick verder

Dat belooft wat!

Jim Pedd, 9 januari 2020 om 12:13

De vage statements over de drie films die rond Rick Grimes (Andrew Lincoln) gemaakt worden, gaan door. Vandaag vertelt CCO Scott Gimple van de franchise dat de scripts geweldig zijn en dat het universum “wilde nieuwe richtingen” op gaat.
“We nemen het verhaal van Rick verder en gaan zoveel meer van de wereld ontdekken via de serie. Rick zal op verschillende manieren uitgedaagd worden, en alles wat hij tot nu toe heeft meegemaakt, heeft hem daar op zekere wijze op voorbereid. Het is een veel grotere wereld dan waar hij tot nu toe actief in was en dat alleen al is op zichzelf een grote uitdaging. De boel is groter en met films gaan we dan ook een geheel nieuwe wereld laten zien,” aldus Gimple tegenover Entertainment Weekly.

Lees ook: Verliest Rick Grimes een hand in de 'The Walking Dead'-films?

Grootschaliger dan de serie
De films worden grootschaliger dan The Walking Dead, de serie waarin we Rick jarenlang konden volgen. “Maar niet alleen in schaalgrootte, ook qua narratief.” De films worden ook beleefd op het grote doek en daarom werken AMC, Universal Studios en Skybound allemaal mee.

Lees ook: Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?

“Het wordt dus anders. Het wordt ook niet wat je op televisie zag en dan iets grootser. Het is geen grap om een film te maken, je moet veel meebrengen waar de fans ook iets aan hebben. En dus proberen we heel bewust iets heel nieuws te bieden.”

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Rick Grimes, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws