Nieuwe streaming-gadget Dabby combineert alle diensten! Netflix, Disney+, Amazon..

Streaming-gadget Dabby combineert alle diensten

Want het is onhandig om alles los te moeten gebruiken.

Jim Pedd, 10 januari 2020 om 12:01

Momenteel vindt de CES2020 plaats, een technologiebeurs waar allerlei nieuwe producten gepresenteerd worden. Een daarvan is een interessante voor de liefhebber van films en series: Dabby. Die combineert al je favoriete streamingdiensten in één handig overzicht.
Een beetje serieliefhebber maakt in elk geval gebruik van Netflix en Disney+. Sommige mensen zullen er ook Amazon Prime bij hebben en Videoland. Anderen kiezen voor Ziggo Movies & Series XL. Al die diensten zijn handig, maar dat je verschillende sites moet bezoeken om te kijken waar je nou ook alweer die ene serie kan bekijken is dat niet. Dabby maakt daar een einde aan.

Alles in een
Eigenlijk is Dabby niet veel meer dan een tablet met touchscreen. Je logt op de tablet in op al je streamingaccounts. Vervolgens kan je op de tablet al die diensten tegelijk doorzoeken. Je hoeft dus niet naar alle sites afzonderlijk om net die ene serie te vinden. En als je dan een serie hebt gevonden die je wil zien, kan je via Dabby ook meteen content naar je televisie casten.

Dat is trouwens niet het enige. Met Dabby kan je ook de status van al je abonnementen volgen en in de gaten houden. Zo weet je dus precies of je al betaald hebt.

Bron: CB

Lees meer over: Dabby, Streamingdienst, Netflix, Disney Plus

Populair nieuws