Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich af in Rusland?

Speelt 'Stranger Things' S4 zich af in Rusland?

De productie is begonnen!

Jim Pedd, 10 januari 2020 om 11:50

De opnames van Netflix-serie Stranger Things zijn in Litouwen van start gegaan. Dat meldt althans de doorgaans betrouwbare Charles Murphy op basis van zijn bronnen binnen de productie. Mogelijk betekent het dat de serie zich naar Rusland verplaatst.
Het vierde seizoen van de serie wordt onder meer opgenomen in de Litouwse gevangenis waar ook HBO-serie Chernobyl voor een deel opgenomen werd. Eerst worden in het kleine land opnames gemaakt, alvorens de hele productie zich verplaatst naar Atlanta. Daar werden tot nu toe opnames gemaakt.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4 komt eerder dan verwacht!

Een Amerikaan
De Netflix-hit trekt dit vierde seizoen voor het eerst buiten Hawkins. In dat kleine stadje speelde de boel zich tot nu toe af, maar de strijd tegen de Russen en het Shadow Monster in de Upside-Down is te groots om vanuit daar te voeren. Plus, eind vorig seizoen zagen we dat er een Amerikaan gevangen gehouden werd in Rusland.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4: wat we tot nu toe weten!

Die Amerikaan lijkt Jim Hopper te zijn, na zijn ogenschijnlijk heldhaftige moment van opoffering vorig seizoen. Hopper moet mogelijk bevrijd worden, waarna men ook kan proberen een einde te maken aan de Russische pogingen het Upside-Down te misbruiken. Dit jaar is de serie nog te zien!

Bron: Murphy

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Opnames

Populair nieuws