search
Een zeer sexy Sabrina op poster 'Chilling Adventures of Sabrina'
Series / Posters

Een zeer sexy Sabrina op poster 'Chilling Adventures of Sabrina'

De Netflix-serie gaat binnenkort verder!

De eerste twee delen van Chilling Adventures of Sabrina omarmden het duistere onderwerp steeds meer. En nu gaat de serie met de derde reeks er helemaal voor. De poster voor de aankomende nieuwe afleveringen laten zien dat Sabrina heel snel naar de hel zal gaan.

De geinige poster laat een sexy Sabrina zien en een leuke slogan: Cheerleader by day… en de rest mag je raden. 's Nachts beleeft Sabrina natuurlijk spannende avonturen en gaat ze naar de hel om haar vriendje Nick Scratch te redden. Die zit daar sinds het einde van het vorige seizoen vast.Wat gebeurde er?
Sabrina wist met behulp van haar vrienden haar vader, Lucifer, te verslaan. Maar de prijs daarvoor was hoog: hij zich nu gevangen in de menselijke gevangenis van haar vriendje, Nick. Sabrina kan dat maar niet verwerken; dat hij nu eeuwig moet lijden, moet branden in de hel, vindt ze maar niks.

Lees ook: Teaser trailer Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 3!

En dus besluit Sabrina het haar missie te maken om hem te redden uit de hel. Maar dat er niemand op de troon zit, betekent dat Sabrina de titel van Koningin op zich moet nemen en die moet beschermen tegen de knappe Prince of Hell Caliban. Tegelijk doemt een heidens circus op in Greendale en dat vormt een bedreiging voor de Spellmans.

Vanaf 23 januari weer te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen