Forse problemen voor Disney+ revival 'Lizzie McGuire'

Forse problemen voor Disney-revival Lizzie McGuire

De showrunner is opgestapt.

Jim Pedd, 11 januari 2020 om 11:14

De productie van de Lizzie McGuire-revival van Disney+ is al drie maanden gaande. Maar Terri Minsky stapte gisteren op als showrunner en uitvoerend producent. Een schok, want Minsky was oorspronkelijk aan de franchise verbonden en als bedenker ook verantwoordelijk voor de revival.
Maar Minsky vertrok door creatieve verschillen met de studio. “Fans koesteren een sentimentele waarde aan Lizzie McGuire en hebben hoge verwachtingen van een nieuwe serie. Na twee afleveringen opgenomen te hebben, concludeerden we dat we een andere creatieve richting in moesten slaan en een nieuwe blik wilden.”

Mogelijk uitstel
Het is onduidelijk of de revival nu wel gewoon in 2020 te zien zal zijn. Momenteel is de productie stilgelegd en wordt er gezocht naar een nieuwe showrunner. Als die er is, moet deze kijken naar wat er al ligt. Maar aangezien Disney er niet blij mee is, kan het zomaar dat de boel helemaal opnieuw gemaakt moet worden.

In de revival volgen we Lizzie terwijl ze dertig wordt. Samen met haar vrienden, haar goedbedoelende familie en dertienjarige alter ego probeert ze dat aan te kunnen.

Bron: TVLine

Lees meer over: Lizzie McGuire, Disney Plus, Terri Minsky, Hilary Duff

Populair nieuws