Teaser trailer Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 3!

Teaser trailer 'Chilling Adventures of Sabrina' S3

De serie gaat heel snel weer verder.

Jim Pedd, 9 december 2019 om 11:28

Part 2 van Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina was behoorlijk zwaar voor Sabrina Spellman. Niet alleen kwam de jonge heks erachter dat haar echte vader de Dark Lord was, ook versloeg ze hem met als prijs het verlies van haar vriendje Nick. Nu reizen Sabrina en haar vrienden naar de hel om hem te bevrijden.
Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten op die duistere reis. Netflix gaf een teaser vrij voor het derde deel van de serie, waarin we ook meteen leren dat de show op 24 januari 2020 weer van start gaat. In de korte promo, die je hieronder kan zien, komt een in rood geklede Sabrina uit de schaduwen gelopen en fluistert een spookachtige stem “Welcome to hell”.


Er is ook al een synopsis vrijgegeven voor het derde seizoen van de serie en die is behoorlijk gedetailleerd:
In deel drie moet Sabrina bijkomen van de gruwelijke gebeurtenissen in deel twee. Alhoewel ze haar vader, Lucifer, versloeg, zit de Dark Lord nu in de menselijke gevangenis van haar geliefde vriendje, Nick Scratch. Sabrina kan het niet hebben dat Nick het ultieme offer bracht en nu lijdt in de hel waar hij eeuwig zal branden onder toeziend oog van Madam Satan. En dus besluit Sabrina het samen met haar sterfelijke vrienden, The Fright Club (bestaande uit Harvey, Rosalind en Theo) hem te bedrijven. Maar dat de Dark Lord niet langer op de troon zit, heeft grote gevolgen en zonder iemand op de troon, moet Sabrina de titel van Queen aannemen om die te verdedigen tegen een uitdager, de knappe Prince of Hell Caliban. Ondertussen komt er een mysterieus circus aan in Greendale, met een nieuwe bedreiging voor de Spellmans en de coven: een groep heidenen die een oeroud kwaad willen terugbrengen.

Lees ook: 'Chilling Adventures of Sabrina' gaat snel verder

Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Deel 3, Netflix, Kiernan Shipka

Populair nieuws