search
Wanneer 'The Walking Dead' gaat stoppen blijft voorlopig een vraagteken
Series / Nieuws

Wanneer 'The Walking Dead' gaat stoppen blijft voorlopig een vraagteken

AMC wil voorlopig nog wel door.

Alhoewel de kijkcijfers wat terug beginnen te lopen, is niet bekend wanneer The Walking Dead tot een einde komt. De comics waar de show op is gebaseerd zijn al een tijdje voorbij, maar volgens franchise-baas Scott Gimple, geldt dat voorlopig nog niet voor de serie.

"We hebben altijd gesprekken met AMC om ervoor te zorgen dat we ook echt hetzelfde idee over de toekomst hebben," begon Gimple een interview met Entertainment Weekly. "Er is geen tijdlijn. We gaan door. Mensen houiden van de serie en er is nog veel meer verhaal om te vertellen. Ik heb het gezegd, showrunner Angela Kang ook, het laatste nummer van de comics leest meer als een pilot. Er is nog veel meer verhaal om te vertellen. En zolang het publiek dat wil, gaan wij dat ook doen."

Lees ook: 'The Walking Dead' heeft ons nog veel te vertellen!

Niet duidelijk
Natuurlijk ligt het niet helemaal bij Gimple wanneer de serie gaat eindigen. Die beslissing is ook aan Angela Kang en natuurlijk aan AMC. "Wat het einde betreft, wanneer dat dan ook is, ik zou er graag over in gesprek gaan met Angela en proberen het zo mooi mogelijk te maken."

Lees ook: Trilogie rond 'Walking Dead's Rick Grimes onzeker?

Het vertrek van Rick was een nieuw begin. "We probeerden daarmee zijn verhaal te vervullen en hadden dat al langere tijd gepland. Als de serie ooit tot een einde komt, doen we denk ik hetzelfde. Maar wie weet hoeft het nooit, en gaat de serie altijd door."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen