search
Kwaliteit 'Fear the Walking Dead' gaat in S6 weer beter worden
Series / Nieuws

Kwaliteit 'Fear the Walking Dead' gaat in S6 weer beter worden

Het zesde seizoen pakt de problemen van het vijfde aan.

Het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead werd bepaald niet positief ontvangen. Het was het eerste seizoen van de twee series in de TWD-series die rotten werd op Rotten Tomatoes. Voor Scott Gimple een verschrikking, maar hij denkt dat kijkers het seizoen anders gaan waarderen als seizoen zes begint.

"We hebben het geluk dat we met die serie een lange termijn plan mochten maken," aldus Gimple. "Het vijfde seizoen ging erom dat we een reis op zouden zetten, die onze personages in het zesde seizoen beleven. Ik geloof dat kijkers de relatie tussen die twee seizoenen gaan zien."

Lees ook: 18-jarige Zoe Colletti krijgt hoofdrol in 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

Bij elkaar komen
"Ik denk dat we tegen het einde van het vijfde seizoen laten zien dat de principes waar ze heel erg op steunden, namelijk mededogen, liefde, kunst en het leven, niet werken. En dat we iemand hebben achtergelaten, helemaal alleen, in een dode stad," vertelde Gimple verder.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien vanwege alle kritiek

Hij denkt dan ook dat het zesde seizoen heel erg voortborduurt op dat vijfde seizoen en dat kijkers dat gaan waarderen. "Voor mij komt het dan heel erg bij elkaar."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen