18-jarige Zoe Colletti krijgt hoofdrol in 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

Zoe Colletti in 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

Er is een nieuw castlid gevonden!

Jim Pedd, 23 december 2019 om 10:05

Actrice Zoe Colletti heeft getekend om als vaste aanwezige te zien te zijn in AMC-serie Fear the Walking Dead. Colletti was nog niet te zien in de serie, en wordt nu al een regular gemaakt. Dat betekent dat ze in vrijwel elke aflevering een rol zal hebben.
Dat is opmerkelijk nieuws, want Colletti was nog niet in zo heel veel series te zien. En hoewel ze nieuw is in de serie, wordt haar personage dus meteen een vaste kracht..we kunnen er veilig van uit gaan dat ze daarmee heel wat te doen gaat krijgen in de AMC-serie, die toe is aan zijn zesde seizoen.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien vanwege alle kritiekThe Walking Dead
Er is vrijwel niets bekend over de rol van Colletti. Sterker nog, op het feit dat ze te zien zal zijn na, weten we echt nog helemaal niets over wat ze te doen krijgt in de AMC-serie. Duidelijk is wel dat men erop vertrouwt dat dit soort rollen helpen de serie flink op te pimpen en een publiek blijft bezorgen.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt veel duisterder zesde seizoen

Het Walking Dead-universum wordt de komende tijd een stuk groter. Volgend jaar zijn er 42 zondagen lang series te zien. En we krijgen meer, in de vorm van films, miniseries en ander materiaal. Kortom: Colletti voegt zich op een goed moment bij de franchise.

Bron: Deadline

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, FTWD, Zoe Colletti

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws