search
Komt 'Prison Break' seizoen 6 er nog wel?
Series / Nieuws

Komt 'Prison Break' seizoen 6 er nog wel?

In een statement op zijn Instagram-account laat de acteur Wentworth Miller weten dat de kans op een zesde seizoen in 2020 erg klein is.

Volgens Wentworth Miller is de kans dat FOX-misdaadserie Prison Break ons al in 2020 een zesde seizoen brengt heel klein. De kans is wel nog altijd dat het zesde seizoen er zal komen.

Prison Break duurde oorspronkelijk vier seizoenen en liep tussen 2005 en 2009. Maar in 2017 bracht zender FOX de show terug voor een negendelig vijfde seizoen. Dat leek het einde van het verhaal, maar later kwamen er weer geruchten en volgde een bevestiging van FOX. Er komt een zesde seizoen dat heel anders is dan wat we tot nu toe gezien hebben. Maar snel komt dat er niet.

Lees ook: 'Prison Break' krijgt mogelijk zesde seizoen

Duurt nog even
In een statement op zijn Instagram-account laat de acteur Wentworth Miller weten dat de kans op een zesde seizoen in 2020 erg klein is. "Hoewel ik jullie enthousiasme waardeer, heb ik geen idee wanner (en of) er een nieuw seizoen komt. Ik ben niet bezig met die gesprekken," aldus de acteur. Daarna schreef hij nog: "De kans lijkt mij klein dat we in 2020 een zesde seizoen krijgen. Maar ik zou me kunnen vergissen."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen