search
Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!
Series / Trailer

Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!

De eerste beelden zijn een feit.

In 2017 verscheen het laatste, derde seizoen van Fargo op de zender FX en het leek er even op dat er helemaal geen vervolg meer zou komen. Nu is er opeens een trailer voor een vierde seizoen waarin de hoofdrol is voor niemand minder dan Chris Rock.

In het vierde seizoen speelt komiek en acteur Rock, in 2020 ook te zien in een nieuwe Saw-film, de rol van Loy Cannon. Hij is het hoofd van misdaadorganisatie die bestaat uit zwarte migranten die Jim Crow South ontvluchten en een omstreden relatie krijgen met de maffia van Kansas City. Bekijk hieronder de eerste beelden!



In de jaren 50
De serie speelt zich af in de jaren 50 en andere rollen in het vierde seizoen voor Fargo, uiteraard gebaseerd op de geliefde gelijknamige misdaadfilm van de Coens, zijn voor onder meer Jason Schwartzman, Jessie Buckley, Ben Whishaw en Timothy Olyphant.

De regie van de eerste afleveringen zou in handen liggen van bedenker Noah Hawley en het nieuwe seizoen start vanaf 19 april dit jaar. Waarschijnlijk verschijnen de afleveringen ook snel op Netflix.

Lees ook: 'Uzo Aduba' (Orange Is The New Black) gecast voor 'Fargo'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen