search

Ons nieuws van maandag 13 januari 2020

Dwayne 'The Rock' Johnson in nieuwe serie!
Series / Nieuws

Dwayne 'The Rock' Johnson in nieuwe serie!

De serie moet gaan over de jeugd van Dwayne Johnson.

Er is een televisieserie in de maak rond de jonge jaren van Dwayne 'The Rock' Johnson. NBC heeft de komedieserie meteen een straight-to-series bestelling gegeven. Daarmee komen er 11 afleveringen in wat Young Rock gaat heten.

De serie wordt gemaakt door Nahnatchka Khan, die samen zal werken met Dwayne Johnson. De acteur zal in elk van de elf afleveringen te zien zijn. Volgens NBC-baas Paul Telegdy "vertelt de serie het verhaal van Dwayne, terwijl hij opgroeit. Het is het leven van Dwayne dat tot leven wordt gebracht door de briljante schrijver Nahnatchka."

Weinig bekend
Er is verder weinig bekend over de verhalen die verteld gaan worden in de serie. Wel is het interessant, want Johnson vertelde eind vorig jaar nog dat hij het helemaal niet druk had. Sterker nog, toen zei hij nog werkeloos te zijn. "Maar eerlijk gezegd, is dat helemaal niet erg. Het is zo fijn om tijd door te kunnen brengen met mijn familie, even tot rust te kunnen komen."

Aan die rust komt nu dus een einde met deze serie rond zijn eigen leven!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer bekend over populaire Netflixs-serie 'You' seizoen 3
Series / Nieuws

Meer bekend over populaire Netflixs-serie 'You' seizoen 3

Het derde seizoen is nog niet officieel aangekondigd door Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondanks het feit dat het derde seizoen van You nog niet officieel is aangekondigd lijkt een extra vervolg op de populaire reeks zo goed als zeker te zijn. Dat is het al helemaal voor showrunner Sera Gamble. Zij heeft in een recent interview met The Daily Beast zelfs reeds enkele plannen uit de doeken gedaan.

In eerste instantie lijkt het er naar uit te zien dat Joe in het derde seizoen terug gaat verhuizen. Ondanks het feit dat hij in California zou blijven heeft de showrunner laten optekenen dat hij zich mijlenver van Los Angeles zal gaan vestigen. Het derde seizoen zou ook moeten aanvoelen als een "compleet andere wereld". Eerder verscheen reeds het gerucht dat Joe zich wel eens zou kunnen vestigen in Silicon Valley. Volgens de showrunner zouden er in dat geval "veel gevaarlijke mensen deel gaan uitmaken van het scenario".

Lees ook: Tweede seizoen 'You' zou eerst een compleet ander einde krijgen

Nog meer seizoenen
Dat er een derde seizoen zal verschijnen van You ligt zo goed als vast, maar daar zal het volgens de showrunner niet bij blijven. "Ik wil het nog niet hebben over een specifiek aantal seizoenen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat we nog meer dan voldoende verhalen te vertellen hebben om Joe nog heel wat extra seizoenen te kunnen blijven volgen.", aldus nog Gamble.

Aan het begin van het nieuwe jaar verscheen op Netflix het tweede seizoen van You. Daarin valt Will (of Joe) als een blok voor Love. Uiteindelijk zorgt deze liefde nog voor een niet onbelangrijke verrassing welke ongetwijfeld nog haar invloed zal hebben in de komende seizoenen. Heb je het tweede seizoen van You nog niet gezien? Dan kan je deze bekijken op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gezocht: nieuwsredacteuren voor SerieTotaal
Series / Nieuws

Gezocht: nieuwsredacteuren voor SerieTotaal

Altijd al voor een groot publiek willen schrijven? Neem dan contact op!

Voor SerieTotaal zoeken wij nieuwe redacteuren die mee kunnen schrijven aan het nieuws. Als je interesse hebt stuur dan 2 proefstukjes in voor 20 januari.

Als redacteur van ST draai je mee in een team. Je wordt ingeroosterd op vaste dagen met een vast aantal berichten zodat je in altijd weet waar je aan toe bent. Je werkt onafhankelijk vanuit thuis met je eigen computer.

Wij zijn niet direct op zoek naar 'broodschrijvers'. Onze sites werken al jaar en dag met enthousiaste liefhebbers en opkomende talenten die op zoek zijn naar een podium en ervaring. Dat betekent geenszins dat we niet betalen want je ontvangt als redacteur een vergoeding per artikel. Schrijven voor onze sites kan bijvoorbeeld voor (media)studenten een leuke en ontspannen bijverdienste zijn. De proefperiode is een maand en reken in eerst instantie op enkele tientallen artikelen per maand.

Let op: we zijn op zoek naar redacteuren voor het nieuws niet naar recensisten.

Onze ideale kandidaat:

- Heeft al enige ervaring met schrijven voor internet;
- Volgt het actuele serienieuws op de voet;
- Heeft affiniteit met onze doelgroep en nieuwsselectie;
- Kan vlot (door)schrijven maar blijft rustig en accuraat;
- Is flexibel en bereid 's avonds, 's ochtends en op feestdagen te schrijven.

Verschillende nieuwscategorieën

Op SerieTotaal kunnen we het nieuws grofweg indelen in een drietal nieuwscategorieën; Serie, Celebrity en Streaming. Mocht je voor ons willen gaan schrijven geef dan in je motivatie het volgende aan.

1. Je hebt interesse om te schrijven voor alle nieuwscategorieën.
2. Je wilt specifiek schrijven voor 1 (of misschien 2) van deze nieuwscategorieën.

Enthousiast geworden? E-mail dan je CV, motivatie en twee actuele artikelen (minimaal 200 woorden) uiterlijk 20 januari 2020 naar redacteur[at]stillpoint-media.nl
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!
Series / Trailer

Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!

De eerste beelden zijn een feit.

In 2017 verscheen het laatste, derde seizoen van Fargo op de zender FX en het leek er even op dat er helemaal geen vervolg meer zou komen. Nu is er opeens een trailer voor een vierde seizoen waarin de hoofdrol is voor niemand minder dan Chris Rock.

In het vierde seizoen speelt komiek en acteur Rock, in 2020 ook te zien in een nieuwe Saw-film, de rol van Loy Cannon. Hij is het hoofd van misdaadorganisatie die bestaat uit zwarte migranten die Jim Crow South ontvluchten en een omstreden relatie krijgen met de maffia van Kansas City. Bekijk hieronder de eerste beelden!



In de jaren 50
De serie speelt zich af in de jaren 50 en andere rollen in het vierde seizoen voor Fargo, uiteraard gebaseerd op de geliefde gelijknamige misdaadfilm van de Coens, zijn voor onder meer Jason Schwartzman, Jessie Buckley, Ben Whishaw en Timothy Olyphant.

De regie van de eerste afleveringen zou in handen liggen van bedenker Noah Hawley en het nieuwe seizoen start vanaf 19 april dit jaar. Waarschijnlijk verschijnen de afleveringen ook snel op Netflix.

Lees ook: 'Uzo Aduba' (Orange Is The New Black) gecast voor 'Fargo'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt 'Prison Break' seizoen 6 er nog wel?
Series / Nieuws

Komt 'Prison Break' seizoen 6 er nog wel?

In een statement op zijn Instagram-account laat de acteur Wentworth Miller weten dat de kans op een zesde seizoen in 2020 erg klein is.

Volgens Wentworth Miller is de kans dat FOX-misdaadserie Prison Break ons al in 2020 een zesde seizoen brengt heel klein. De kans is wel nog altijd dat het zesde seizoen er zal komen.

Prison Break duurde oorspronkelijk vier seizoenen en liep tussen 2005 en 2009. Maar in 2017 bracht zender FOX de show terug voor een negendelig vijfde seizoen. Dat leek het einde van het verhaal, maar later kwamen er weer geruchten en volgde een bevestiging van FOX. Er komt een zesde seizoen dat heel anders is dan wat we tot nu toe gezien hebben. Maar snel komt dat er niet.

Lees ook: 'Prison Break' krijgt mogelijk zesde seizoen

Duurt nog even
In een statement op zijn Instagram-account laat de acteur Wentworth Miller weten dat de kans op een zesde seizoen in 2020 erg klein is. "Hoewel ik jullie enthousiasme waardeer, heb ik geen idee wanner (en of) er een nieuw seizoen komt. Ik ben niet bezig met die gesprekken," aldus de acteur. Daarna schreef hij nog: "De kans lijkt mij klein dat we in 2020 een zesde seizoen krijgen. Maar ik zou me kunnen vergissen."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames tweede seizoen 'The Witcher' snel van start!
Series / Nieuws

Opnames tweede seizoen 'The Witcher' snel van start!

De Netflix-serie zal begin 2021 weer te zien zijn.

Acteur Henry Cavill laat weten dat de pre-productie van het tweede seizoen van The Witcher snel van start gaat. De bedoeling is dat het seizoen in de loop van 2021 te zien zal zijn. Dat zal zeker niet tegen het einde van het jaar zijn, maar eerder wel aan het begin.

Op zijn Instagram-account onthulde Cavill dat de pre-productie van het seizoen "heel snel" van start gaat. De serie zal dan in 2021 te zien kunnen zijn, al is er nog geen premièredatum aangekondigd. Onderaan dit bericht kan je de video van Cavill bekijken, waarin hij het verhaal zelf doet.

Lees ook: 'The Witcher' dumpt controversieel element voor tweede seizoen

The Witcher
Het eerste seizoen van de serie liet zien hoe Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Princess Ciri of Cintra elkaar ontmoetten. Tegelijk zette men de opkomst van Nilfgaard als gevaarlijke tegenstander op. De kans is groot dat het land een grote rol krijgt in het tweede seizoen en nog meer gaat doen om andere koninkrijken van The Continent te veroveren.

Lees ook: Waarom was het eerste seizoen van 'The Witcher' zo kort?

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
"Liever Glenn terug dan Rick in 'The Walking Dead'!"
Series / Nieuws

"Liever Glenn terug dan Rick in 'The Walking Dead'!"

Grapje Norman Reedus gaat viral.

Al weer een flinke tijd geleden maakte acteur Norman Reedus, die in de serie The Walking Dead de rol speelt van Daryl Dixon, een grapje dat hij liever Glenn terugziet in de zombieserie dan het voormalige hoofdpersonage Rick Grimes. Deze week ging die opmerking alsnog viral.

Tijdens San Diego Comic-Con mocht onder meer Reedus tijdens een snel interview laten weten wie hij het liefst zou zien terugkeren in The Walking Dead. De acteur gaf ook aan wie hij in ieder geval niet terug zou willen zien. "Ik breng Glenn terug, omdat Rick veel te veel praatte," grapte Reedus.

Lees ook: Alle episodetitels voor 2e seizoenshelft 'The Walking Dead' bekend!

Norman Reedus a savage lmao 😂 from r/thewalkingdead

Goede vrienden
Uiteraard maakte Reedus echt een grap. Los van dat ze jaren te zien waren in de zombieserie zouden Reedus en Andrew Lincoln, die uiteraard Rick Grimes speelde, goede vrienden zijn. Rick verdween in het negende seizoen in een helikopter en waarschijnlijk keert hij een trilogie films terug.

Lees ook: Terugkeer 'The Walking Dead' met seizoen 11 een feit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verhaal 'Star Trek'-films en series gaat in elkaar overlopen
Series / Nieuws

Verhaal 'Star Trek'-films en series gaat in elkaar overlopen

In elk geval qua elementen.

Het zou goed kunnen dat er een verbinding komt tussen de Star Trek-films en -series. Dat is mogelijk nu CBS en Viacom samen zijn gegaan en de rechten op de sci-fi franchise niet langer gescheiden zijn. Nu is er nog concrete actie nodig en die lijkt er te komen.

Regisseur Noah Hawley brengt ons straks de vierde live-action Star Trek-film in het Kelvin-universum. Tijdens een interview met Deadline, laat hij weten specifieke plannen te hebben met het script. Hij wil een origineel verhaal vertellen, maar tegelijk wel elementen uit de series gebruiken.

Wrath of Khan
Een belangrijke verbinding ligt in Wrath of Khan. "Er is niets beter dan het moment waarop William Shatner zijn leesbril op doet en de schilden van Khan weet uit te schakelen. Het kost je niets om dat moment te maken. Maar je voelt wel triomfantelijkheid, omdat je slimmer bent dan je vijand. Voor mij draait het erom dat je dergelijke elementen uit de serie weet te vinden. Ik vind actie op zichzelf niet heel interessant, tenzij het verbonden is aan het verhaal."

Kortom: verwacht een Trek-film meer zoals vroeger!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Moordlustige pop 'Chucky' krijgt een eigen serie!
Series / Nieuws

Moordlustige pop 'Chucky' krijgt een eigen serie!

Na tal van films is het nu tijd voor een serie.

Chucky komt weer terug. Een jaar nadat we een film rond de beroemde pop te zien kregen, heeft Syfy besloten om een serie te maken rond het hoofdpersonage van de film Child's Play. Dat meldt Variety vandaag.

"Nog geen jaar nadat Syfy bekend heeft gemaakt de televisierechten op de films gekocht te hebben," komt het nieuws, zo schrijft Variety. De serie wordt gemaakt door Don Mancini, die ook de films schreef. Hij is showrunner, uitvoerend producent en mag de pilot gaan regisseren.

Wie is Chucky
Chucky is de naam van een seriemoordenaar die zijn ziel wist te redden door hem in een pop te plaatsen. Een pop met behoorlijk moordlustige neigingen. In deze serie wordt een idyllisch Amerikaans stadje geterroriseerd door een reeks gruwelijke moorden, die de hypocrisie en geheimen van het dorp blootleggen.

Vijanden en bondgenoten uit het verleden van Chucky arriveren al snel en leggen de waarheid achter de moorden bloot, evenals de onvertelde oorsprong van de demonische pop als ogenschijnlijk normaal kind dat een gruwelijk monster werd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Glenn terug voor een 'The Walking Dead'-miniserie?
Series / Nieuws

Keert Glenn terug voor een 'The Walking Dead'-miniserie?

Wie weet.

Het plan is om ook personages die dood zijn in The Walking Dead terug te brengen. Dat kan bijvoorbeeld via miniseries, waarin we meer leren over hun verleden. Een topkandidaat is Glenn, die we al in het eerste seizoen leerden kennen, die op gruwelijke wijze om het leven kwam in het zevende.

Het gerucht gaat dat een van de projecten zal draaien om Glenn, gespeeld door Steven Yeun. Fans waren helemaal niet blij met de dood van het personage, dus door hem terug te brengen zou AMC kunnen proberen die woede een beetje te doen kalmeren.

Lees ook: 'Walking Dead'-universum krijgt mogelijk Avengers-achtige crossover

Weinig interesse
Toch is het de vraag of de terugkeer mogelijk is. Yeun liet al eens weten dat hij daar weinig interesse in heeft. "Nee, ik ben heel blij dat ik dat hoofdstuk van mijn leven afgerond heb," aldus de acteur. Hij is wel blij met de kansen die hij kreeg bij de serie, maar vindt het fijn ook iets af te ronden.

Lees ook: Wanneer 'The Walking Dead' gaat stoppen blijft voorlopig een vraagteken

Scott Gimple werkt hoe dan ook aan meerdere verschillende series die zich afspelen rond het Walking Dead-universum. Er zijn tientallen personages van wie we afscheid hebben moeten nemen, dus heel veel kandidaten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.