Verhaal 'Star Trek'-films en series gaat in elkaar overlopen

Verhaal 'Star Trek'-films en series gaat overlopen

In elk geval qua elementen.

Jim Pedd, 13 januari 2020 09:13

Het zou goed kunnen dat er een verbinding komt tussen de Star Trek-films en -series. Dat is mogelijk nu CBS en Viacom samen zijn gegaan en de rechten op de sci-fi franchise niet langer gescheiden zijn. Nu is er nog concrete actie nodig en die lijkt er te komen.
Regisseur Noah Hawley brengt ons straks de vierde live-action Star Trek-film in het Kelvin-universum. Tijdens een interview met Deadline, laat hij weten specifieke plannen te hebben met het script. Hij wil een origineel verhaal vertellen, maar tegelijk wel elementen uit de series gebruiken.

Wrath of Khan
Een belangrijke verbinding ligt in Wrath of Khan. “Er is niets beter dan het moment waarop William Shatner zijn leesbril op doet en de schilden van Khan weet uit te schakelen. Het kost je niets om dat moment te maken. Maar je voelt wel triomfantelijkheid, omdat je slimmer bent dan je vijand. Voor mij draait het erom dat je dergelijke elementen uit de serie weet te vinden. Ik vind actie op zichzelf niet heel interessant, tenzij het verbonden is aan het verhaal.”

Kortom: verwacht een Trek-film meer zoals vroeger!

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Trek, Noah Hawley

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws