Moordlustige pop 'Chucky' krijgt een eigen serie!

Moordlustige pop 'Chucky' krijgt een eigen serie!

Na tal van films is het nu tijd voor een serie.

Jim Pedd, 13 januari 2020 07:02

Chucky komt weer terug. Een jaar nadat we een film rond de beroemde pop te zien kregen, heeft Syfy besloten om een serie te maken rond het hoofdpersonage van de film Child’s Play. Dat meldt Variety vandaag.
“Nog geen jaar nadat Syfy bekend heeft gemaakt de televisierechten op de films gekocht te hebben,” komt het nieuws, zo schrijft Variety. De serie wordt gemaakt door Don Mancini, die ook de films schreef. Hij is showrunner, uitvoerend producent en mag de pilot gaan regisseren.

Wie is Chucky
Chucky is de naam van een seriemoordenaar die zijn ziel wist te redden door hem in een pop te plaatsen. Een pop met behoorlijk moordlustige neigingen. In deze serie wordt een idyllisch Amerikaans stadje geterroriseerd door een reeks gruwelijke moorden, die de hypocrisie en geheimen van het dorp blootleggen.

Vijanden en bondgenoten uit het verleden van Chucky arriveren al snel en leggen de waarheid achter de moorden bloot, evenals de onvertelde oorsprong van de demonische pop als ogenschijnlijk normaal kind dat een gruwelijk monster werd.

Bron: Variety

Lees meer over: Chucky, Serie, Syfy, Don Mancini

Populair nieuws