Nieuw op Netflix: 'Grace and Frankie' seizoen 6!

Nieuw op Netflix: 'Grace and Frankie' seizoen 6!

Het voorlaatste seizoen van de populaire reeks verschijnt op 15 januari 2020...

Geoffrey Ketels, 14 januari 2020 om 17:47

De serie Grace and Frankie mag zich momenteel de langst lopende Netflix Original ooit noemen. Ze is op moment van schrijven dan ook goed voor in totaal 94 afleveringen. Het zesde seizoen van deze populaire reeks staat vanaf morgen, woensdag 15 januari 2020 op Netflix!
De reeks Grace and Frankie vertelt het verhaal van (hoe kan het ook anders) Grace en Frankie wiens levens op hun kop komen te staan op het ogenblik dat hun echtgenotes er voor kiezen om hen te verlaten voor... elkaar! De beide mannen zijn immers niet alleen maar collega's, maar zouden ook reeds twintig jaar een relatie met elkaar hebben. Grace en Frankie moeten vervolgens een nieuw leven zien op te bouwen en dat verloopt niet meteen van een leien dakje.

Lees ook: 'Grace and Frankie' gaat stoppen

Voorlaatste seizoen
Het zesde seizoen van Grace and Frankie is het voorlaatste deel uit de reeks. Eerder heeft Netflix namelijk bekend gemaakt dat er met het zevende seizoen een einde komt aan de langs lopende Netflix Original tot dusver. Wanneer het zevende deel precies moet verschijnen is nog niet bekend gemaakt, maar het vermoeden bestaat dat, dat opnieuw ergens aan het begin van het jaar 2021 zal zijn.

Niet alleen is Grace and Frankie op moment van schrijven de langst lopende Netflix Original, daarnaast geniet ze ook nog eens een ongelofelijke populariteit. Op IMDB heeft de reeks bijvoorbeeld een score van 8,3/10. Op de website Rotten Tomatoes beschikt ze zelfs over een score van respectievelijk 89 procent voor de Average Tomatometer en 90 procent voor de Average Audience Score.

Wil jij graag een voorsmaakje voor het zesde deel van Grace and Frankie dat morgen, woensdag 15 januari 2020 op Netflix verschijnt? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Grace and Frankie, serie, Netflix

Informatie over de serie: Grace and Frankie

Populair nieuws