Nieuwe teaser trailer 'Westworld' onthult premièredatum seizoen 3!

Teaser 'Westworld' onthult premièredatum S3!

Wanneer gaat het derde seizoen van start?

Door onze nieuwsredactie, 14 januari 2020 23:22

Het duurt niet meer zo gek lang, of HBO-hit Westworld gaat weer van start. Via een nieuwe teaser is nu bekend gemaakt dat het derde seizoen zal debuteren op 15 maart 2020. Dat betekent dat we nog maar iets langer dan twee maanden hoeven te wachten op meer avonturen van Dolores en haar host-vrienden.
Hieronder kan je de opvallende video van de HBO-serie bekijken. Die biedt niet alleen een boel data, maar ook informatie over de wereld waarin de boel zich afspeelt. Zo leren we over politieke moorden, wereldoorlogen en iets dat heet System Initiated.In dit derde seizoen gaan we eindelijk meer leren over de buitenwereld waar Westworld in ligt. Dolores nam eind vorig seizoen een aantal parels met zich mee. Elke parel staat voor een host. Maar wie zitten erin? Dit derde seizoen leren we dat, en zullen we ontdekken wat er allemaal gebeurt met Dolores en de andere hosts die wisten te ontsnappen uit Westworld. We leren ook een personage, Caleb, kennen.

Lees ook: Trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Hij is een mens die zich in de onderlaag van de samenleving bevindt en zal daardoor het wereldbeeld van Dolores, die alleen kwaadaardige mensen kent, behoorlijk op de proef stellen. Hij zal ervoor zorgen dat zij heel anders gaat denken over de mensen.

Lees meer over: Westworld, HBO, premieredatum

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws