'Grace and Frankie' gaat stoppen

'Grace and Frankie' gaat stoppen

Het zesde seizoen van de reeks moet nog volgend jaar verschijnen...

Geoffrey Ketels, 5 september 2019 om 11:20

Netflix heeft het zevende seizoen aangekondigd van haar komische serie Grace and Frankie. Dat is natuurlijk geweldig nieuws voor de fans. Er is echter ook een keerzijde aan de medaille. De streaminggigant heeft namelijk meteen ook bekend gemaakt dat het zevende seizoen het laatste zal worden.
Het zevende deel uit de populaire reeks van Netflix zal uit zestien afleveringen bestaan. Op moment van schrijven is Grace and Frankie de langstlopende Netflix-serie. Er zijn in totaal dan ook 78 afleveringen van de serie verschenen.

Lees ook: Netflix geeft 'Grace and Frankie' zesde seizoen

Langstlopende Netflix serie
Tot op vandaag is Grace and Frankie dus de langst lopende serie welke door Netflix is gelanceerd. De setting van de reeks en de uitstekende optredens van de hoofdpersonages hebben er dan ook voor gezorgd dat ze in een mum van tijd erg populair is geworden. De serie vertelt het verhaal van twee dames die beslissen om samen te gaan wonen wanneer duidelijk wordt dat hun echtgenoten een relatie met elkaar krijgen. De hoofdrollen in de serie Grace and Frankie zijn weggelegd voor 'Lily Tomlin' evenals 'Jane Fonda'. Deze laatste wist inmiddels twee Oscars achter haar naam te verzamelen.

De twee hoofdrolspeelsters hebben naar aanleiding van het cancellen van de serie na het zevende seizoen een gezamenlijke verklaring de wereld ingestuurd. In deze verklaring stond het volgende te lezen; " We zullen deze twee oude dames absoluut gaan missen. Het gemis zal net zo groot zijn als onze fans".

Dat Netflix nu al bekend heeft gemaakt dat het zevende seizoen van Grace and Frankie het laatste wordt is opvallend. Het zesde seizoen van de reeks zal immers pas ergens in de loop van volgend jaar worden gelanceerd.

Bron: Variety.com

Lees meer over: Grace and Frankie, Netflix, serie, Netflix serie

Informatie over de serie: Grace and Frankie

Populair nieuws