search
Gaat hitserie '24' misschien toch nog terugkeren?
Series / Nieuws

Gaat hitserie '24' misschien toch nog terugkeren?

Als het idee maar werkt, dan kan er toch meer komen!

De 24-franchise zou zomaar eens terug kunnen keren. Eerder hoorden we dat Fox niet van plan was om werk te maken van de twee spin-offs waar aan gewerkt werd. Maar nu vertelt Fox-baas Michael Thorn dat er mogelijk toch een reboot komt. Die zou dan gemaakt worden door voormalig showrunner Howard Gordon.

"Fox wil het absoluut. We hebben het er in elk geval over," aldus Gordon tijdens hetzelfde interview. "Als ik zeg, gesprekken, is dat wat het zal zijn. De grote titel is dus dat het iets moet zijn dat ook echt de moeite waard is. We kunnen het niet gewoon maken. We moeten echt het juiste verhaal vinden. Todd Harthan, die werkt aan The Resident, houdt zich ermee bezig. Ik ben een vriend die soms langskomt."

Lees ook: Jack Bauer en '24' lijken definitief met pensioen

Gesprekken blijven
Volgens Thorn worden de gesprekken in elk geval blijvend gevoerd. "Er is niets op dit moment dat we kunnen aankondigen. Maar als er een kans bestaat om meer 24 te maken, dan zouden we dolenthousiast zijn en het meteen gaan doen. Maar het moet speciaal zijn en waardevol, en dus niet gewoon het volgende seizoen."

Lees ook: Toch weer '24'-revival in de maak

De vraag is dus vooral of men het juiste verhaal en de goede invalshoek kan vinden. Eerder werd in elk geval gesproken over manieren om het concept van de serie toe te passen op andere verhalen. Bijvoorbeeld een verhaal over een rechtszaak, of een vrouwelijke Jack Bauer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen