Nog twee onaangekondigde 'Star Trek'-series in de maak

Twee onaangekondigde Star Trek-series in de maak

Er komt wel heel veel aan in de Star Trek franchise!

Jim Pedd, 16 januari 2020 om 07:02

Het gaat goed met het Star Trek-universum. In 2017 debuteerde Star Trek: Discovery, de eerste live-action serie in de franchise in jaren. Dit jaar is het jaar van twee series, want ook zien we Star Trek: Picard. En er zit nog veel meer aan te komen.
Showrunner Alex Kurtzman laat weten dat er nog andere series aan komen. “Er zijn nog twee andere live-action series in de maak, die we nog niet aangekondigd hebben,” aldus de man achter de franchise op dit moment. Welke dat zijn is niet zeker, want hij vertelde dat er bijvoorbeeld nog gewerkt wordt aan de serie rond Section 31. Die is nog niet officieel bevestigd, maar valt niet onder de opmerking van de maker.

Groter dan ooit
Hoe dan ook is de franchise groter dan ooit. Zo wordt er gewerkt aan een vierde film in het Kelvin-universum en zou ook Quentin Tarantino kunnen werken aan een eigen film in de franchise. En dan zit er nog een tweede seizoen rond Picard, een derde én vierde rond Discovery in de pijplijn en weten we dat er nog meer in de maak is in de Short Treks-reeks.

De franchise wordt dus hoe dan ook groter dan ooit eerder.

Bron: TrekCore

Lees meer over: Star Trek, Franchise, Alex Kurtzman

Populair nieuws