Netflix bevestigt: 'You' krijgt een derde seizoen!

Netflix bevestigt: 'You' krijgt een derde seizoen!

Netflix heeft bevestigd dat de populaire thrillerserie 'You' met zekerheid een derde seizoen zal krijgen.

Geoffrey Ketels, 16 januari 2020 om 10:15

Eerder maakte de showrunner van de populaire Netflix-serie You reeds enkele details bekend over een mogelijk vervolg van de reeks. Netflix van haar kant had een derde seizoen echter nog niet bevestigd. Daar is ondertussen verandering in gekomen.
Het is nu honderd procent zeker, You, de reeks die het verhaal vertelt van een stalker en zijn obsessie voor vrouwelijk schoon krijgt een derde seizoen. Ondanks het feit dat iedereen stelt (inclusief ondergetekende) dat dit niet hoeft te verbazen heeft het er toch even slecht uitgezien. Het einde van het tweede seizoen deed namelijk vermoeden dat er helemaal geen extra seizoen meer zou verschijnen.

Lees ook: Tweede seizoen 'You' zou eerst een compleet ander einde krijgen

10 nieuwe afleveringen
Veel over het derde seizoen werd er door Netflix nog niet bekend gemaakt. Wat we wel weten is dat seizoen 3 uit 10 afleveringen zal bestaan. Daarnaast keren Sera Gamble en Greg Berlanti terug als executive producers. Het spreekt voor zich dat ook de hoofdrolspeler, namelijk Penn Badgley terug van de partij zal zijn. Het derde seizoen wordt volgend jaar verwacht. Wellicht zal ze terug ergens rond nieuwjaar op Netflix te zien zijn.


Lees meer over: You, serie, Netflix

Populair nieuws