Nieuw op Netflix: 'Sex Education' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Sex Education' seizoen 2

Het eerste seizoen werd razend populair, niet in het minst omwille van haar vrouwvriendelijke aanpak.

Geoffrey Ketels, 16 januari 2020 om 12:25

Het eerste seizoen van Sex Education kon vanaf de start rekenen op heel wat positieve kritieken. Dit niet alleen van kijkers, maar ook van de critici. Velen hebben dan ook vol ongeduld gewacht op het tweede seizoen van de reeks. Dat wachten is nu (bijna) voorbij!

Morgen, vrijdag 17 januari 2020 verschijnt het tweede seizoen van Sex Education op Netflix. Sex Education vertelt het verhaal van Otis Milburn, de zoon van een sekstherapeute welke ondanks zijn eigen seksuele onervarenheid een klasgenoot weet te helpen met een seksprobleem. Dit heeft hem meteen aan het denken gezet en doen besluiten om samen met de rebelse Maeve Wiley een ondergrondse sekstherapiepraktijk op te zetten.

Vrouwvriendelijk
Het eerste seizoen van Sex Education kon meteen rekenen op heel wat lovende kritieken. In het bijzonder de verfrissende evenals vrouwvriendelijke aanpak van de reeks werd geprezen. Ook de verwachtingen voor het tweede seizoen zijn alvast hooggespannen. Sex Education ontving op IMDB tot dusver een score van 8,3/10. Benieuwd of het tweede seizoen het succes van het eerste deel zal weten te evenaren.

Of bovenstaande daadwerkelijk het geval zal zijn ontdekken we vanaf morgen, vrijdag 17 januari 2020 op Netflix. Kan jij niet langer wachten en wil je graag alvast een voorsmaakje van wat het tweede seizoen allemaal zal te bieden hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Netflix, Sex Education, serie

Populair nieuws