Nieuw op Netflix: 'Ares' de eerste Nederlandse Netflix Original!

Nieuw op Netflix: De Nederlandse Original 'Ares'

De reeks wordt niet alleen in de Benelux toegevoegd, maar in totaal in zomaar even 190 verschillende landen!

Geoffrey Ketels, 17 januari 2020 om 11:55

We hebben er even op moeten wachten, maar morgen, vrijdag 17 januari 2020 verschijnt eindelijk de eerste, echte Nederlandse Netflix Original op de streamingdienst!
Ares belooft een bijzonder spannende reeks te worden boordevol met horrorelementen. De hoofdrolspeelster van de reeks, namelijk Jade Olieberg heeft potentiële kijkers eerder al gewaarschuwd om de reeks niet te bekijken voor het slapengaan. De streamingdienst Netflix verscheen reeds op de Nederlandse markt in het jaar 2014, maar het heeft tot nu geduurd vooraleer er een volledig Nederlandse Netflix Original verscheen.

Lees ook: "Kijk deze Netflix original niet voor het slapengaan"

Undercover
Eerder was natuurlijk wel al de reeks Undercover te zien op Netflix, maar dat was een Vlaams-Nederlandse productie. Ares is dus de eerste Netflix-productie welke volledig in het Nederlands is gemaakt. Ares vertelt het verhaal van de vrienden Rosa en Jacob welke worden uitgenodigd om bij een geheime Amsterdamse studentengenootschap te gaan. Gezellig een biertje drinken lijkt er echter niet meteen in te zitten, want Ares is niet zomaar een doorsnee studentenvereniging, in tegendeel...

Kan jij al niet meer wachten tot de reeks morgen, vrijdag 17 januari 2020 op Netflix verschijnt? In dat geval kan je, je ongeduld nog even temperen door het bekijken van de onderstaande trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Ares, Netflix, Nederlandse Netflix Original, serie

Populair nieuws