"Kijk deze Netflix original niet voor het slapengaan"

De eerste Nederlandse Netflix original belooft behoorlijk pittig te worden...

Geoffrey Ketels, 14 januari 2020 om 08:22

Op 17 januari 2020 verschijnt de eerste, echte Nederlandse Netflix original Ares. Hoofdrolspeelster Jade Olieberg heeft laten optekenen dat ze zeer tevreden is met het eindresultaat, maar wil kijkers ook waarschuwen. Volgens haar moeten veel mensen deze reeks namelijk niet kijken voor het slapengaan!
Natuurlijk verscheen eerder reeds de serie Undercover, een Vlaams-Nederlands project welke het verhaal vertelde van de drugsbaron Ferry Bouman, maar op 17 januari verschijnt de eerste, echte Netflix-original van eigen bodem. De reeks verschijnt niet alleen in Nederland en België, maar wel in maar liefst 190 verschillende landen. Ook voor actrice Jade Olieberg is dit nog even wennen. "Ik realiseer me nog steeds niet hoe groot dit wel niet is. Het is eigenlijk onvoorstelbaar. Ik heb vaak het gevoel dat dit allemaal één grote droom is".

Een enge, maar sexy wereld
Zelf omschrijft Jade de reeks als een sexy wereld boordevol met horrorelementen. De actrice stelt wel dat de kijker zeker niet in elke aflevering bloedspetters moet gaan verwachten. Dit gezegd zijnde stelt de actrice wel al lachend dat sommige mensen de reeks zeker niet moeten gaan kijken voor het slapengaan. Tot slot liet Jade nog optekenen dat ze behoorlijk trots is op het eindresultaat. "Het is best bijzonder om dit te zeggen, niet in het minst omdat ik in zowat elke shot te zien ben."

Ondanks het feit dat Jade in het verleden reeds te zien was in heel wat verschillende producties zou Ares zomaar eens haar grote doorbraak kunnen worden. Daar staat de actrice nog niet meteen bij stil. "Toen ik auditie deed voor de rol in Ares was het niet mijn bedoeling om bekend te worden. We zien wel hoe het allemaal zal lopen."

Ares is vanaf vrijdag 17 januari 2020 te bekijken op Netflix! Bekijk hieronder alvast nog even de officiële trailer welke eerder reeds de wereld werd ingestuurd.


Lees meer over: Ares, Netflix, Netflix original, serie

Populair nieuws