search
Netflix-serie 'Mindhunter' dieper in de problemen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Mindhunter' dieper in de problemen

De serie lijkt er straks aan onderdoor te gaan dat David Fincher het druk heeft.

Vandaag is bekend geworden dat de serie Mindhunter, die David Fincher voor Netflix maakt, voor onbepaalde tijd uitgesteld is. De serie is dus niet geannuleerd, maar lijkt er simpelweg voorlopig niet meer te gaan komen. Dat komt doordat maker Fincher het te druk heeft.

TVLine meldt dat Fincher zich op dit moment helemaal richt op andere projecten die hij maakt voor Netflix. Denk daarbij aan de film Mank en de serie Love, Death and Robots. Door al die projecten is hij klaarblijkelijk te druk om nog aan Mindhunter te werken.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Mindhunter' seizoen 2!

Voorlopig niet
"David richt zich op dit moment op de regie van zijn eerste Netflix-film Mank en de productie van het tweede seizoen van de serie Love, Death and Robots. Hij zou in de toekomst meer Mindhunter kunnen maken, maar het leek ons niet eerlijk naar de acteurs om hen ervan te weerhouden ander werk te zoeken, terwijl hijzelf ander werk verkent."

Lees ook: Trailer Netflix hitserie 'Mindhunter' seizoen 2!

En dus zijn de contracten van de cast van de zeer goed ontvangen serie voorlopig on hold gezet. Dat betekent dat de serie niet geannuleerd is, maar er voorlopig niks gaat gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen