George Lucas in beeld voor 'The Mandalorian'?

George Lucas in beeld voor 'The Mandalorian'?

Gaat George Lucas een aflevering van The Mandalorian regisseren? Dat zou wel gaaf zijn!

Bram de Groot, 19 januari 2020 om 11:03

Afgelopen jaar was The Mandalorian een doorslaand succes voor Disney+ en het lijkt er zelfs op dat velen de serie beter vinden dan de film Star Wars: The Rise of Skywalker. De bedenker van de franchise, George Lucas, is nu mogelijk in beeld om iets met The Mandalorian seizoen twee te gaan doen.
Er verschenen reeds foto's van Lucas die de set van The Mandalorian bezoekt. Tijdens dat bezoek ging hij ook op de foto met Baby Yoda a.k.a. The Child. Check de foto hieronder - recent gedeeld door Jon Favreau - en lees daarna verder over zij mogelijk betrokkenheid bij seizoen twee.Lees ook: Baby Yoda uit 'The Mandalorian' kostte miljoenen om te maken

Regie van een aflevering?
Lucas heeft altijd aangegeven dat hij het geweldig vindt om films te regisseren. Hij regisseerde echter maar vier van de zes Star Wars-film uit de originele trilogie en de vervolgtrilogie. Veel fans denken nu dat Lucas zomaar zou kunnen terugkeren in de regiestoel voor een aflevering van The Mandalorian. En dat zou helemaal geen verkeerde zet zijn.

Recent vergelijk Disney-baas Mandalorian showrunner Favreau nog met George Lucas wat erop wijst dat de relatie met Lucas goed is. The Mandalorian seizoen twee verschijnt dit najaar.

Lees ook: Funko komt met heel veel 'Madalorian'-uitgaven; waaronder Baby Yoda!

Bron: Instagram

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws