Bizarre trailer van nieuwe serie 'Little Fires Everywhere'

Trailer van nieuwe serie 'Little Fires Everywhere'

'Little Fires Everywhere' is de nieuwste reeks met Reese Witherspoon. De trailer belooft alvast veel goeds.

Geoffrey Ketels, 22 januari 2020 11:49

Actrice Reese Witherspoon mag zich één van de best betaalde, zo niet de best betaalde actrice ter wereld noemen. Na Big Little Lies en The Morning Show verschijnt binnenkort de nieuwe reeks Little Fires Everywhere. De actrice heeft een trailer van de nieuwe reeks gedeeld en die blijkt een schot in de roos te zijn.
De nieuwe reeks met Reese Withersoon wordt geproduceerd door streamingdienst Hulu. De reeks is gebaseerd op het boek van schrijfster Celine Ng. In het boek (en dus ook in de reeks) maken we kennis met een rijk gezin welke een deel van haar villa verhuurt aan een nieuwe familie die naar het dorp is verhuisd. Deze mensen zijn niet zo welgesteld. De eerste beelden van de reeks maken echter reeds duidelijk dat de villa in brand is gestoken...

Erg enthousiast
Niet alleen fans van het boek, maar ook van Witherspoon hebben zich meteen na het delen van de trailer laten horen. Zij zijn alvast razend enthousiast. Enkele fans lieten zich nu zelfs reeds ontglippen dat deze serie zomaar eens prijzen kan gaan pakken. Oordeel vooral zelf door het bekijken van de onderstaande trailer!

Little Fires Everywhere is te bekijken op Hulu vanaf 18 maart van dit jaar. Het is nog niet bekend of en wie deze reeks in Nederland en België uit zal zenden.


Lees meer over: Little Fires Everywhere, serie, Hulu, Reese Witherspoon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws