Nieuw op Netflix: 'Pandemic: How to Prevent an Outbreak'

Op Netflix: 'Pandemic: How to Prevent an Outbreak'

Deze bijzondere documentaire is vanaf morgen, woensdag 22 januari 2020 te bekijken op Netflix.

Geoffrey Ketels, 22 januari 2020 om 11:49

Deze week zien we de lancering op Netflix van een wel erg bijzondere documentaire. In de reeks Pandemic: How to Prevent an Outbreak volgen we niet alleen dokters, maar ook wetenschappers welke in de frontlinie staan in de strijd tegen griep. De nieuwe documentaire is te bekijken op Netflix vanaf morgen, woensdag 22 januari 2020.
In de documentairereeks worden verschillende vaak gestelde vragen onder de loep genomen en voorzien van een passend antwoord. Zo wordt er niet alleen de vraag gesteld hoe besmetting voorkomen kan worden, daarnaast tracht de documentairereeks ook te antwoorden op de vraag hoe (verdere) verspreiding in de kiem kan worden gesmoord. De absolute hamvraag van deze documentaire laat weinig aan de verbeelding over. Vanaf welk moment wordt de griep (in welke vorm dan ook) namelijk echt een bedreiging voor de mensheid in haar totaliteit?

Wereldwijde uitbraak
Sinds jaar en dag maken wetenschappers zich zorgen over het karakter en de evolutie van de verschillende soorten griep die onze planeet reeds heeft gezien. Elk jaar opnieuw worden heel wat mensen verspreid over de wereld slachtoffer van deze aandoening. Ondanks het feit dat de gewone griep op het eerste zicht misschien onschuldig lijkt zijn er nog steeds (vaak oudere) mensen die aan de aandoening komen te overlijden.

De nieuwe documentairereeks Pandemic: How to Prevent an Outbreak tracht alle prangende vragen die heersen rond de verschillende griepvirussen te beantwoorden en maakt meteen ook duidelijk hoe de strijd tegen een potentiële wereldwijde uitbraak in haar werk gaat.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak is vanaf morgen, woensdag 22 januari 2020 te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Pandemic How to Prevent an Outbreak, serie, Netflix

Populair nieuws