search
'Game of Thrones'-acteur snapt boosheid slotseizoen maar noemt het toch "perfect"
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur snapt boosheid slotseizoen maar noemt het toch "perfect"

Verleden jaar werd Game of Thrones afgerond en veel fans waren niet blij.

Gedurende het achtste seizoen van Game of Thrones - en eigenlijk ook al in seizoen zeven - ging de kwaliteit van de serie achteruit onder meer doordat er overduidelijk overhaaste keuzes werden gemaakt.

Tijdens de 26th Screen Actors Guild awards sprak Pilou Asbæk met Entertainment Weekly over het slotstuk. De acteur die in de serie de geniepige Euron Greyjoy speelde, vond het einde "perfect".

Lees ook: 'Game of Thrones'-acteur plotseling overleden

"Toen we klaar waren met lezen van het script was er een 15, 20 minuten staande ovatie. Het was een perfect einde. Maar mensen waren overstuur omdat er een tijdperk voorbij was. Ik snap het een beetje, ik was een groot fan van de show voordat ik er deel van werd," aldus Pilou Asbæk. "Ik zou ook boos zijn geweest. Want wanneer iets dat je zo leuk vindt 'nee' zegt, dan voelt het als een breuk. En Game of Thrones scheidde met miljoenen mensen over de hele wereld, en daar waren ze niet blij mee."

Het wordt dus duidelijk dat hij als fan ook niet blij was met hoe de serie uiteindelijk eindigde. Het verhaal was misschien prima, maar over de uitwerking zijn de meningen dus zeer verdeeld.

Lees ook: Deze 2 actrices speelden bijna Cersei Lannister in 'Game of Thrones'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen