Wordt 'The Stranger' een waardige opvolger voor Netflix-serie 'You'?

De rollen lijken in deze nieuwe serie echter omgedraaid te zijn...

Geoffrey Ketels, 22-01-2020 11:49

Aan het begin van dit jaar verscheen op Netflix het tweede seizoen van de serie You. Net zoals het eerste seizoen wist deze de fans meteen terug te overtuigen. Nu staat er een nieuwe reeks in de startblokken die daar behoorlijk veel van weg lijkt te hebben. We hebben het hierbij om de serie The Stranger waarbij de rollen wel duidelijk omgedraaid zijn.
In You is het natuurlijk Joe Goldberg, een man, welke de stalker is. In The Stranger is het echter een vrouw die de achtervolging blijkt te hebben ingezet op een man. Deze mysterieuze vrouw wordt gespeeld door actrice Hannah John-Kamen. In de reeks komt ze op een zeker ogenblik in contact met Adam (Richard Armitage). Adam is een familieman welke net het verschrikkelijke nieuws heeft gekregen dat zijn vrouw een miskraam heeft gehad. Volgens de mysterieuze vrouw is er echter nooit sprake geweest van een zwangerschap en heeft de vrouw van Adam alles in scène gezet.

Spanning verzekerd
Wanneer Adam zijn vrouw confronteert met wat de mysterieuze vrouw hem heeft verteld wordt meteen duidelijk dat dit niet het enige geheim is welke ze met zich meedraagt. Op een zeker ogenblik verdwijnt de vrouw van Adam waarna de bal pas echt aan het rollen gaat. Eén ding staat in ieder geval vast, The Stranger wordt weer zo'n serie waarvan we allemaal op het puntje van onze stoel gaan zitten. De reeks is vanaf 30 januari te bekijken op Netflix. Kan je al niet meer wachten en wil je graag nu al een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: The Stranger, Netflix, You, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in