Nieuwe 'Star Trek: Picard' video "A New Chapter Begins"!

Eindelijk nieuwe beelden van 'Star Trek: Picard'!

Eindelijk nieuwe beelden in de 'Star Trek: Picard' featurette "A New Chapter Begins"

Emma Nota, 22 januari 2020 om 11:49

Er is een featurette uitgekomen van Star Trek: Picard genaamd A New Chapter Begins. De featurette geeft een nieuw inzicht in de serie en het tijdperk van de federatie waarin het zich afspeelt.
Het oude bekende wordt weer nieuw met Sir Patrick Stewart terug in zijn rol als Jean-Luc Picard in de nieuwe serie Star Trek: Picard. In de featurette zie je hoe Stewart en de producenten van de serie de oorspronkelijke Star Trek: The Next Generation willen eren.

Lees ook: Niets is meer veilig in 'Star Trek: Picard'

Deze serie vertelt een heel nieuw hoofdstuk uit het leven van Picard, terwijl hij een missie begint om een ​​mysterieuze en krachtige jonge vrouw genaamd Dahj (Isa Briones) te beschermen. Hij verzamelt een bemanning voor een klein vlaggenschip van de Galaxy-klasse of de Soevereine-klasse zoals de Enterprise en gaat terug de ruimte in.

Behalve de terugkeer van Patrick Stewart als Jean-Luc Picard, zijn ook Jeri Ryan van Star Trek: Voyager als Seven of Nine, Jonathan Frakes als Will Riker van Star Trek: The Next Generation en Brent Spiner als Data te zien.

Ze worden vergezeld door Santiago Cabrera als Cristobal "Chris" Rios, Michelle Hurd als Raffi Musiker, Alison Pill als Dr. Agnes Jurati, Harry Treadaway als Narek en Evan Evagora als Elnor.

Star Trek: Picard is vanaf 23 januari 2020 te zien. Tot die tijd alvast de featurette:


Lees ook: Officieel: 'Star Trek: Picard' krijgt tweede seizoen!

Bron: Geek Tyrant

Lees meer over: Star Trek Picard, Patrick Stewart, Jeri Ryan, Jonathan Frakes, Brent Spiner

Populair nieuws