J.J. Abrams brengt DC-stripreeks 'Justice League Dark' naar TV

J.J. Abrams brengt 'Justice League Dark' naar TV

Na verschillende mislukte pogingen doet J.J. Abrams nu zijn uiterste best om Justice League naar het grote en kleine scherm te brengen.

Zilko Tarici, 22 januari 2020 om 11:50

Deadline weet vandaag te melden dat J.J. Abrams en zijn productiemaatschappij Bad Robot zullen samenwerken met Warner Bros. aan film- en tv-projecten die gelieerd zijn aan DC Comics-titel Justice League Dark.
Er zijn nog geen specifieke projecten aangekondigd, maar het mag duidelijk zijn dat de verschillende betrokken partijen behoorlijk wat potentieel zien in Justice League Dark. Bad Robot zou momenteel in gesprek zijn met verschillende scenaristen om de personages te voorzien van waardige film- en tv-projecten. Het is onbekend of Abrams zelf ook een van deze projecten zal regisseren.

Een roerige geschiedenis
Er wordt al vele jaren gesproken over een verfilming van Justice League Dark. Regisseurs die werden genoemd voor een filmversie waren o.a. Doug Liman (Edge of Tomorrow), Andy Muschetti (IT) en Guillermo del Toro (The Shape of Water). Na 2017 is er echter nog maar weinig vernomen over een daadwerkelijke Justice League Dark-film.

Bron: Deadline

Lees meer over: JJ Abrams, Justice League Dark, Bad Robot, Demimonde, Star Wars The Rise of Skywalker

Populair nieuws