Transgender NikkieTutorials te gast bij Ellen DeGeneres

NikkieTutorials interview na transgender nieuws

Met het interview wil ze vooral andere mensen inspireren om ook naar buiten te komen met hun keuze...

Geoffrey Ketels, 23 januari 2020 om 15:55

De 25-jarige YouTube guru NikkieTutorials verraste vriend en vijand toen ze bekendmaakte dat ze als transgender door het leven gaat. Nu heeft ze voor het eerst sinds haar bekendmaking ook een (openhartig) interview gegeven.
NikkieTutorials, ook bekend als Nikkie de Jager heeft er een openhartig interview opzitten met niemand minder dan Ellen DeGeneres. Het was het eerste echte interview welke de Jager heeft gegeven sinds haar transgender bekendmaking. De 25-jarige YouTube guru vertelde tijdens het interview niet alleen over de chantage waarmee ze te maken had gekregen. Daarnaast toonde ze zich ook vooral dankbaar voor de vele positieve berichten en de steun die ze ontving van haar moeder, haar verloofde en haar fans.

Inspireren
Niet alleen met haar aankomende video I'm Coming Out, maar ook met haar interview wil de Jager mensen van over de hele wereld inspireren om hetzelfde te doen. In de video komt onder meer aan het licht dat verschillende mensen de Jager hadden bedreigd om bepaalde informatie over haar de wereld in te sturen.

Het interview moet DeGeneres zo aangegrepen hebben dat ze er aan het einde voor koos om een donatie te doen van 10.000 Amerikaanse dollar aan het Trevor Project. Wie het openhartige interview zelf nog even wil bekijken kan dit hieronder doen.


Lees meer over: NikkieTutorials, transgender, YouTube

Populair nieuws