Baas Netflix: "The Witcher krijgt nog héél wat seizoenen!"

Netflix-baas: 'The Witcher' loopt nog lang door

Er zullen met zekerheid nog meerdere extra seizoenen van de populaire Netflix-serie verschijnen...

Geoffrey Ketels, 23 januari 2020 om 15:57

Netflix-baas Reed Hastings had bij de bekendmaking van de recente kwartaalcijfers van de streamingdienst goed nieuws in petto voor de fans van de serie The Witcher. Hastings heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid nog meerdere, extra seizoenen zullen verschijnen.
De nieuwe Netflix-serie The Witcher blijft een "hot topic". Zelfs bij de bekendmaking van de recentste kwartaalcijfers van de streamingdienst kwam de nieuwe succesvolle reeks van Netflix aan bod. Het was zowaar de Netflix-baas Reed Hastings zelf welke aankondigde dat de reeks met zekerheid niet één, maar wel nog meerdere extra seizoenen zal krijgen.

Lees ook: Is 'The Witcher' het best bekeken eerste seizoen ooit op Netflix?

Tweede seizoen reeds aangekondigd
Eerder werd het tweede seizoen van The Witcher reeds officieel aangekondigd. Dat er nog een vervolg zou verschijnen op het eerste seizoen stond daarmee helemaal vast. Over het verdere lot van de serie bestond echter nog de nodige onduidelijkheid. Die onduidelijkheid werd nu door de belangrijkste man achter streamingdienst Netflix weggenomen. Het lijkt er dus naar uit te zien dat we met zekerheid nog enkele jaren zullen kunnen genieten van de avonturen van The Witcher.

The Witcher is één van de meest langverwachte series van Netflix tot dusver. Inmiddels zouden dan ook maar liefst 76 van de 167 miljoen abonnees de reeks hebben bekeken. Het tweede seizoen van The Witcher zal ergens in de loop van volgend jaar (2021) verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook: 'Game of Thrones' ster te zien in tweede seizoen 'The Witcher'?

Lees meer over: The Witcher, serie, Netflix

Populair nieuws