Na Baby Yoda: nu ook Baby Jabba!

Na Baby Yoda: nu ook Baby Jabba!

The Mandalorian zet aan tot nieuwe creatieve ideeën: wat als er een Baby Jabba zou zijn?

Bram de Groot, 23 januari 2020 15:57

Op 12 november werd de (Star Wars) wereld wakker geschud. In de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian maakten we namelijk kennis met een jonge Yoda-achtige, nu bekend onder zijn voorlopige naam 'Baby Yoda' of 'The Child'.
Star Wars-fans waren meteen verkocht en de merchandisevraag is ondertussen enorm. Eind dit jaar keert de 50 jarige Baby Yoda terug in het tweede seizoen van The Mandalorian en mogelijk weten we dan meer over waar hij vandaan komt en wat zijn nut is in 'a galaxy far far away...' Maar wat als er ook een Baby Jabba zou zijn?

Lees ook: George Lucas in beeld voor 'The Mandalorian'?

Design voor Baby Jabba
Een fan heeft nu een ontwerp gemaakt voor een baby-versie van Jabba the Hutt, de schurk die we zagen in de originele trilogie. Dit personage was in de eerste filmversie van George Lucas gewoon een mens, maar in de met visuele effecten gepimpte versies van de films werd Jabba een bijzonder lelijk dik wezen.

Lees ook: Funko komt met heel veel 'Madalorian'-uitgaven; waaronder Baby Yoda!

Hieronder zie je nu een vermakelijk ontwerp voor een Baby Jabba, gemaakt door leovitiart.


Bron: leovitiart

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws